söndag 11 januari 2009

Blåser bort!!!

Idag är en underbar dag :D Jag tror att det är sömnen som gör mig så positivt inställd till allt idag. Nu ska jag läsa igenom anteckningar. Å gud va kul. Tyvärr har alla modeller i dockumentet försvunnit på vägen, men det får jag lösa imorgon.

Igår blev det bara vi tre tjejer som drack te & pratade. Tog en sväng till Donken. Har ju sagt att jag inte ska äta snabbmat, men har jag sagt nått om glass kanske!? Nä, juste... Jag tog en flurry lion blablabla, nånting. GÖRGOD!! Sen gick vi hem till mig igen & drack te & pratade igen. Haha, ord är det gott om!

Idag har jag haft jättebra dag, läst lite, men sen sa ögonen nej tack. Då ringde jag Jennifer så tog vi oss ut på en promenad. Så hämtade vi upp pluggisarna i skolan & gick hem. Stört va det blåser!! får lägga bly i skorna tror jag så jag inte blåser bort!!

Nu ska jag iaf läsa sammanfattning :D så jag hinner ta en sväng till Shida & mysa lite innan det är nattinatti...

PP

Sovmorgon!

Skulle egentligen gå till skolan idag & plugga med vännerna, men vaknade en halvtimma innan jag skulle gå med huvudvärk, så efter ett sms till Shida somnade jag om... Har verkligen sovit ut! Hur skönt som helst. Idag ska jag plocka undan lite här i lägenheten, ta fram instuderingsmaterial & komma igång så smått. Tänkte laga lite mat också för veckan. Det kan behövas! :D

Längtar till lördag. Sista tentan, sen blir det klackarna i taket. DJ Jean i stan, kanske världens näst bästa DJ ;p Eller va säger ni? Living the Dream... WOOOOHOOO!!!


PP