lördag 20 december 2008

18.00-22.30

















Ja men såhär kul har jag... Döm mig inte.. jag väntar på samtal från bror... ÅÅÅÅÅÅÅ!!




På tårna...

Har inte fixat hår men annars redo på bild!

Har druckit ett par glas nu.. Typ 6.. Jag säger typ, för jag är inte helt säker.. Men jag ÄR säker på att de kommer bli en asgrym kväll.. Sista idag från mig.. Iaf för er.. Ni får ha en toppenkväll.. Berättar allt imon.. PUSS!!

Besviken :S

Nu har jag varit & köpt slödryck, för gissa vad. Ikväll blir de discodrinkar!! På vägen hem såg jag en kille med mockajacka & mössa som gick precis som Martin, samma längd som honom & allting, jag tittade på honom flera gånger, men kunde inte bestämma om det var han. Det var ju väldigt länge sen jag såg honom. Men det var nog inte han! & nu är jag sååå besviken! Det hade ju varit årets julklapp om han kom & överraska mig nu!! En sån grej, men det händer väl bara på film.

Nu ska jag ta min första drink, för ska som sagt ut ikväll... Vet inte riktigt vilka jag ska ut med. Men vet att min bror & Cim kommer vara på kåren, så det blir väl nån blandning av folk att umgås med! Men jag ska i alla fall vara grym som vanligt, så tråkigt blir det inte!

Jävla Martin-Wannabe!! Förstöra mitt humör på de sättet!! :@
Men för att göra mig lite lycklig igen tänker jag bara på vad jag hade på mig under jackan nu när jag var ute & gick, ni vet, det finns på bild på det där under detta inlägget... Haha! Tänk om folk visste!!

Infinity 2008 & Kalasbyxor


Visst är jag väl bara för jävla snygg när jag hoppar runt i valet & kvalet om utgång & bartömning vs tråk-tv-kväll :p

Va svårt det är att bestämma sig... Jag skulle ju uppskatta att soooova rätt mycket inatt. Samtidigt som jag verkligen vill dricka sprit & discodansa!
Btw, visst märker man att jag inte tentarpluggar, med tanke på ökat antal inlägg. Kul tycker jag, hoppas ni med tycker det!
PP




2,05 kr

Hahahahahaaaaa!!
Måste erkänna en sak som jag nu i efterhand tycker är väldig pinsam! & inte ger vuxenpoäng, utan pensispoäng... Jag var på Willys idag & skulle handla lite för att kunna slänga ihop en duglig middag, då passade jag på att köpa lite julklapspapper... Vilket det var extrapris på; 3,95kr, överaskande billigt eller!? Hur som helst så observerade jag när hon slog in varorna i kassan att de kosta 6kr & jag hör mig själv säga; "Ursäkta, men jag tror det skulle kosta 3,95"... Självklart tyckte hon inte det var konstigt att jag påpekade det & det var inga andra i kön, så egentligen inget att skämmas över. Men nu vet ju ni! Haha... snål-Nina!! Sitter & funderar på hur jag ska spendera de 2,05 kr jag sparade idag.

Jullov!

Hej hopp! :D

Så var det ett litet jullov då. Äntligen! Tentan gick inte så himla bra, men inget att göra, får ta den nästa gång :)


Skulle haft besök här idag, men blev inte av, sjuklingar är inte välkomna ;p Nä, men trist att de inte blev så, fast jag får hitta på något annat. Ska fråga min bror vad han ska göra & om jag inte får leka med dom så kanske jag dyker upp på bartömningarna ikväll. Oavsett hur det blir så ska jag städa här innan så det är fint när jag kommer hem efter nyår.


Har varit på stan idag & handlat de sista julklapparna. Har dessutom köpt en till mig själv;


K-PAK shampoo & conditioner. Det var erbjudande så kostade bara 300kr (eller nått sånt), innan kosta det 500kr. Det har tydligen vunnit ett pris 5 år i rad. Irriterar mig lite över att jag aldrig frågade vad det var för pris. Det ska i alla fall vara reparerande hårvård som inte gör håret tungt, utan luftigt & härligt. Visst låter det kanon! Men upp till bevis!!
Skönt i alla fall att tentan är gjord & att julklapparna är köpta. Nu känner jag mig lite härlig & mysig, så ska lägga mig i soffan framför tv'n & dricka te. Så tänkte jag avrunda min förmiddag :)
PP<3