måndag 22 december 2008

Woho! Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem. Resan gick bra, fast jag tycker det är lite jobbigt med folk som snyter sig hela tiden. Vet att de inte kan hjälpa om de är sjuka, men hoppar till varje gång i alla fall & med all rätt med tanke på hur lätt jag blir febrig & förkyld!!

När jag kom hem välkomnades jag & sedan åt vi middag. Det blev hemmagjord ost & skinkpaj med blandad bladsallad. Har varit & hälsat på min morfar med så nu känner jag med verkligen hemma igen :)

Nu ligger jag & mamma & ser på tv. Jag vet att hon stör sig på knapprandet från den här gamla laptopen, hon har inte sagt något än, för hon är ju min mamma & därmed väldigt tålig. Men det är får bli allt från mig ikväll. Ha det super.

Btw, det gick ganska bra att åka osminkad. Försökte intala mig själv att allt va som vanligt, ryckte till några gånger när ja såg min reflektion i rutan på tåget. Haha.. Men mer dramatiskt va det inte. Så kan inte ens kalla det en utmaning längre. En dålig sådan i så fall!

PP

Utmaning


Såg en dokumentär igår, om tjejer & killar som tycker de är så motbjudande att de inte vill visa sig ute, vissa av dem hade opererat sig så många gånger att de förstört sig totalt! Grejen var, att när jag såg detta så förstod jag inte riktigt, alla såg helt ok ut, vissa var jättesnygga, men det var inte vad de såg i sina speglar! En av tjejerna tyckte att hon såg ut som en kille & kunde därför inte visa sig utan smink. Låter löjligt, men hon hade det jättejobbigt. Men så kom jag på en sak. Jag är sån, jag går inte ut utan smink om jag inte ska träffa vänner, eller på sommaren när jag är fastighetsskötare. Så idag ska jag utmana mig själv! Jag ska åka hem utan smink, jag har inte ens maskara! Naturligt & härligt! Tur att pappa hämtar mig vid tåget! Ska pepptalka nu. Haha.. hoppas vi inte ses på vägen... :p

PP

Packa!

Att packa, jag tycker hela tiden att jag väljer bort saker som jag inte verkligen behöver över jul & nyår, med står i alla fall med två proppfulla väskor & massa grejer runt omkring som faktiskt inte får plats! Det är frustrerande tycker jag, just nu vet jag faktiskt inte vad som är packat & vill definitivt inte dra upp allting igen!! Jag får helt enkelt chansa & förhoppningsvis bli glatt överaskad när jag kommer hem till mamma & pappa & ser att jag minsan packa rätt grejer (hoppas!)

Är i alla fall på väg att åka nu, & det va på tiden...

Ses i GBG
PUSS!