onsdag 1 april 2009

Hmm... April april?

Jag letar fortfarande efter april-skämtet!!!

Krönika från aftonbladet <-- Klicka

I den krönikan påstår hon att ipred inte är på riktigt & att det bara är ett jävligt bra aprilskämt & när jag googlat på svea rikes lag har jag inte hittat någonting om ipred som är seriöst. MEN jag har hittat många gamla nyheter om riksdagsbeslut osv!

SVD <-- Klicka


Jag är så förvirrad att jag har mailat JÖKEN-Sofia!! Haha!! Hoppas hon kan reda ut det för mig! :p

PP

Lurigt

Idag är det ju första april så ta allt med en nypa salt. På lokal-tv var det ju ganska lätt att lista ut vad som var skämtet! Eller det måste väl vara ett skämt! Man kan väl inte bara byta namn på en stad med argumentet att de ska ske en internationalisering!! Men vad är riks-skämtet!! Är det viruset? För det är inte kul! Inte knark heller! VAR ÄR SKÄMTET!!!

Morgonstund...

GUUUUD va skönt det är att komma upp tidigt (ja, jag vet att jag skrev precis tvärtom igår). Verkligen haft en toppenmorgon, antagligen tack vare att jag hade en bra kväll igår! Jag skippade träningen för jag var genomtrött! Klockan 21 kände jag inte för att kämpa i mot längre, så jag gick & la mig! Haha! Nio, förstår ni! Trött eller vad!! Behövde inte vrida på mig många gånger innan jag sov som stocken :)

kl:5.40 vaknade jag av mig själv. Fem minuter innan klockan skulle ringa! Helt galet bra. Tog inte ens nån rot-tablett igår!! Perfekt! Så nu har jag varit ute & sprungit lite, sett på nyheterna (btw, skövde kanske ska byta namn till villingsborg eller nått liknande ;P ), fixat ordning mig lite & tagit fram externböckerna. Min miniräknare har jag inte lokaliserat. Det kan betyda att jag måste till Willys & köpa baterier till min high tec miniräknare (har fortfarande inte tagit mig tid att sätta mig in i den, den är fööör avancerad för en lekman som jag)!

Dags för frulle (sorry alla gbg:are som kommer irritera sig på de ordet)
PP