onsdag 14 januari 2009

GNO :D

Kom precis hem från Shida... Skulle egentligen bara gå över för nån timmas paus. Men det blev flera timmar. Kan väl säga att de har varit temat idag. Först skulle jag bara gå en liten kort sväng runt parken (max 10 min), men slutade med att jag hamnade på Ö&B (över en timma). Haha! Tokigt vad tiden går ibland!

På tal om det. Jag läser tidningen iForm. Har alltså hunnit få två tidningar under tiden jag håller på att läsa Novembernumret! Haha! Efter tentan ska jag läsa igenom dessa samt en bok jag fick låna av Ulle. Gud så mysigt! :D

Måste berätta! Igår när jag skulle gå & lägga mig såg jag ett riktigt vidrigt program på tv om folk som lägger in inplantat i kroppen för att få horn, nit-spikes osv. Dessutom visade de suspensions (tror jag de heter) då de hänger upp sig i luften med krokar genom huden, bara riktigt äckligt! En brud påstod sig att hon fick orgasmer när hon hängdes upp, vilket jag tvivlar på, där hängde hon & stöna. Jaja, kul för henne i så fall. Men ÄCKLIGT! Hade svårt för att sova igår, kanske var detta anledningen. Hmm...!?

Dags för mig att göra mina kvällsritualer, sedan blir det Signeld & <8 timmars sömn... Allt i sin ordning! :)

PP

TCB

Idag blir saker gjorda! Har inte bara pluggat, jag har plockat ordning i lägenheten också. Haha! Låter kanske inte som en jättebedrift, men jag är STOLT! :)

Tror jag har överdoserat kaffet lite idag, för känner abstinens vilket är lite lustigt samtidigt som mina ögon vill sova & gäspreflexen jobbar på högvarv! Borde kanske sova ruset av mig innan jag fortsätter.

Btw, jag tycker inte om att de gjort om högskolans hemsida. Är ni me mig?

PP

Tors, fre... LÖÖÖÖRDAG!! :D

Nu är det bara idag, imon & fredag kvar inför tentan. Sedan är det dags! Ska bli så skönt att få den här Företagsstrategi-tentan överstökad & in med nya kurser :D Jag kommer uppdatera bättre i bloggen då. För det är troligt att det händer mer då :)

Nu ska jag fortsätta plugga.
PP