onsdag 21 januari 2009

Sjuker... :(

Jag är verkligen alltid sjuk! Varför får jag alla förkylningar & säsongssjukdomar!? Visst är det väl så att det finns nånting i halsen som vissa skrapar bort för de blir alltid förkylda? Nästa gång jag är på vårdcentralen ska jag kräva att de gör något åt saken. Nått kan man väl göra. Haha! Min okunskap förvånar mig med, var så säker! Tips?

För trött för att se på tv, för pigg för att vila, för varm för att klä på mig mer, för kall för att ta av mig något, för ont i halsen för att äta, för hungrig för att låta bli. Jag gillar inte det här! Kan man bara vara de ena eller det andra. Halvt funkar inte för mig!!

Har pluggat nästan hela dagen! Hur bra som helst. Ska fortsätta några timmar till. Vill bli klar imorgon (& kärnfrisk) så jag kan shoppa med Shida på fredag! :D & spinna imon såklart.

PP

Uppdatering

Lördag var kanon! Shida, Jennifer & jag var hemma hos mig & gjorde ordning oss & drack disco drinkar. Tiden gick galet fort. Påväg ut knackade vi på hos en kurskamrat som också skulle ut. Sedan gick vi med våra Nalle Phu drinkar mot stadens kärna. På Vatra var det mycket folk & vi dansade hela kvällen, en shot & vodkalime & sedan dök lillebror upp. Jag fick inte så bra kläm på om DJ Jean var bra eller dålig. Vi dansade trots allt hela kvällen & det måste vara ett bra betyg. Efter Vatra gick jag med min bror hem & pratade till gryningen. Måste tillägga att i den här stan finns bitches i alla dess former!! Äckliga människa som kaxade upp sig bara sådär! IDIOT!

Söndag: inte så jävla rockig!! Var bakis som ett svin. Så det blev ingen dator för mig, men skit samma. Jag får den på lördag. Då blir det besök av mamma, kusin Carina & faster Eva.

I måndags läste jag en bok som alla borde läsa Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom. Jag kunde inte lägga den ifrån mig. Inte ens LJ var särskilt intressant för jag hade en liten bit kvar i boken. De sista 40-50 sidorna grät jag! Haha! Jag tycker det är så skönt att ibland släppa på garden & bara gråta, att känna sån empati inför något som egentligen inte har med mig att göra.

Igår startade de nya kurserna. Externredovisning & statistik, mycket intressant (i alla fall det sistnämnda). Blir en hel del plugg, med inlämningar, de omtentor jag tänkt göra & massa räkna. Jag har väl sagt det att siffror & jag inte är så bra kompisar!? "Men varför läser du då ekonomi, höhö?" Brukar folk fråga & ärligt talat, jag vet inte riktigt varför än, men en sak är säker att det är inte så himla mycket siffror. På statistiken lånade Roro en penna av mig i alla fall ;p

Efter skoldagen satte jag mig & läste lite ur Marketing Management av Kotler & Keller. Mycket bra bok, varför har jag inte öppnat den tidigare!? Jag är lite sådan som är rädd för böcker, men när jag väl kommit in i dess sätt att uttrycka sig är jag helt fast!

Var & tränade spinning med Shida. Me like alot! Tyvärr verkar det som att mitt vänstra ben & fot inte tycker samma sak, det somnar & sen får jag kramp i foten. I & för sig första gången jag får kramp av spinningen, men att foten somnar är inte första gången. Haha! Knäpp fot att somna i det höga tempot & pumpande musiken! Så nu är det dags för mig att investera i ett par spinningskor :) Några tips?

Nu ska jag fortsätta läsa marknadsföring & dricka mitt kaffe.
PP