Korfu 2001 vädret är borta, nu är det vanlig svensk sommar :P Ska snart hoppa in i duschen & ta mig till Willys & köpa (trumvirvel) kött!! Kors i taket, hur ska detta gå! Jag har hittat ett recept med stekt paprika & oxfilé, det ska jag testa :) Fast ja, jag vet inte va oxfilé kostar, så det får ev bli fläskfilé (som jag inte heller vet priset på). Pastan jag gjorde igår va KANONgod. Nu ska jag dela med mig av receptet.
Skär en aubergin (200g) i skivor, salta dessa & låt dem stå runt 20 minuter, stek dem sedan en stund, lägg dem sedan på en ungsform tillsammans med 100g tomater (pickade eller halverade), 3 champinjoner & några svarta oliver, kör in formen i ungnen typ 15 minuter så de blir varmt & gosigt, koka 60g fullkornspasta under tiden. När grönsakerna & pastan är klart så häll olivolja & 1 (stor) hackad vitlök i en stekpanna, när det fräst till sig så tillsätt grönsakerna & sedan pastan & smula över ½ dl mager fetaost, salta & peppra. Jättegott! som Tina skulle säga.
Detta är för en person, men ja, det blev 1½-2 portioner för mig!
Allt från mig just nu :)
PP
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar