fredag 23 januari 2009

Skrivtorka

Har haft lite skrivtorka & tiden har bara flygit förbi. Men nu ska jag berätta vad jag gjorde igår;

Missade en föreläsning för jag var fortfarande förkyld & rätt seg efter att ha suttit med ett arbete kvällen innan. Så var hemma hela dagen & pluggade lite marknadsföring, drack massor av te med honung, citron & ibland ingefära (thx Heja) samt tv-tittande.

Idag började dagen i tid, gick upp kl. 6.00, drack mitt kaffe, åt frukost (kors i taket), vilket resulterade i att magen började kurra runt kl. 10, haha, jag förstår fortfarande inte varför jag kurrar när jag har ätit & inte känner nånting när jag låter bli! Skumt! Var på statistikföreläsning där läraren bland annat gick igenom histogram med lika breda & olika breda klasser & lådagram. Mjukstart sa de. Tveksamt va, säger jag!?
Klockan tolv träffade jag Shida & Jennifer så gick vi till stan för att luncha, shoppa & fika. Jag hitta inget jag skulle ha (inte ens böckerna). Det var supermysigt!

Skulle ha spinningskor, vilket var svårar än va jag trodde. Gick till Stadium, men hade inga. På intersprot fick jag bokstavligt talat JAAAGAAA personalen även om det inte var mer än fem kunder i butiken, haha! MORR! När jag tillslut fick tag på en som visade mig ett par (de hade en sort!!) som var helt okej, 950kr vita & ljusblå. En rolig dialog följde;

Jag; Men jag tror inte jag kan ha 37, behöver 38or.
Killen; Men testa dem iaf.
Jag; Jaja.

Jag provar!

Jag; Nä, dom kan jag icke ha.
Killen; Då hämtar jag ett par 38or.
Jag; Perfekt!

Väntar på att han ska komma tillbaka.

Killen; Vi hade tyvärr bara 39.
Jag; Hmm.. det är nog lite för stort.
Killen; Men prova du, dom är lite små i storlekarna.

Haha, provade trots sliskigt säljtrick!

Jag; Nä, dom kan jag inte ha. När kommer de in i 38?
Killen; Jag vågar inte säga de, vi brukar inte köpa in spinningskor för de säljer inte så bra.
Jag; Men om jag vill köpa ett par, kan ni ta in de då?
Killen; Aaa, jag kan ta ditt nummer så ringer ja dig när jag vet.

Hmm... finn fem fel;
  1. Varför har Stadium inga spinningskor?
  2. Jag får JAGA(!) personalen på Inter Sport.
  3. Sen har de bara ett alternativ
  4. Sen ska jag prova strl 37 efter att jag sagt att jag behöver 38or (även om han sitter inne med info om att de tydligen är "små i storlekarna")
  5. Hur sjutton tror dom på Inter Sport att de någonsin kommer sälja ett par spinningskor om de inte har alla storlekar. Jag menar, okej att de bara har ett alternativ, men hur stor är chansen att sälja om de finns två storlekar?

Haha, nu kommer min blogg aldrig bli sponsrad. ;p

Har städat & städat! Nu är jag klar! Hoppas Let's Dance är slut snart! Kan inte låta bli att ha de i bakgrunden, men tycker inte de är underhållande alls! Sån är jag, hehe.

Sov gott goingar! Hörs imorgon (jag lovar)!

PP