söndag 26 april 2009

Mys, mys, mys

Har varit på en jättemysig spontanfika med Shida & Fathiya. Alla var sega, så det var lagom så. Härligt med spontana saker!! Det har varit riktigt skönt väder, även om det inte är strålande sol är värmen behaglig & DET var länge sen. Så tur att vi tog vara på det en liten stund.

Handlade på vägen hem. Så nu har jag mat hemma. Nu fattas bara lusten att laga något också. Funderar på ost- & skinktoast eller hamburgare på nötfärs, enkelt & sviiingott, perfekt en segdag som denna. Efter maten tänkte jag se på feelgood-film (Two weeks notice). MUMS en sån kväll :)

PP

24 den 24e

Har jag sagt att jag fyller 24 den 24e maj... Haha! Ok, det är väl inte superkul! Men lite fyndigt är det.

Är såååå hungrig. Åt en energimuffin till frukost. Fake, fick ingen energi! Har absolut ingen ork idag! Seg i både kropp & knopp. Har absolut ingen idé om vad jag ska laga för mat med det jag har hemma. Men har inte heller nån lust att gå till willys & handla. Haha!

PP

Våningsfest

Igår hade jag en riktigt bra dag. Jag plockade lite hemma efter baket, spela guitar & lite dittan & dattan. Sen gick jag & Shida ner till tennisbanan för att få lite sol & hälsa på de som skulle grilla. det är nämnligen så att mellan två av husen här är det en grillplats & tennisbana & på baksidan är det en ganska stor park med dammar & änder. Med tanke på vädret kunde vi ana att det skulle vara fullt så vi satte oss på en bänk i parken till de andra kom. Efter en stund var det dags för oss att gå & göra oss i ordning för lokalfesten i huset bredvid mig :)

Det var jättebra fest i lokalen, men när festen kom igång var jag tvungen att gå. Jag ska ju sova runt tio. Min bror hade varnat mig på dagen för att det skulle vara våningsfest på våningen under mig! OCH det kan jag lova att det var! Vilket jäääävla liv!! Men jag somnade till slut, med orden "somna nina, så du vaknar tidigt & kan hämnas". Så det gjorde jag & nu har jag gått in skor sen klockan åtta. Kanske dags & sluta nu. Jag börjar till & med irritera mig på ljudet! ;p

PP