onsdag 24 december 2008

Julafton


Nu är det jul, här i vårt hus, julen är kommen... Osv osv! Ska hålla stenhårt på Peter Jöback-förbud hela dagen. Så trött på detta vibrato på två ben!! Nä, idag blir de julsånger med maxad energi :)


Kom precis upp från morfar, där vi hade våran traditionsenliga frukost & julklappsutdelning. Jag är supernöjd med alla fina klappar :) & mamma är väl för söt. Hon hade köpt ett par tofflor till mig (egentligen sig själv) som inte va min färg, stil, eller någonting likt mig, men jag såg på henne & fatta; Hehe, hon hade köpt en julklapp till sig själv som hon rättfärdiga genom att "ge den till mig". Smart mamma, haha, den kommer jag ihåg.


Jag har bland annat fått mortel, headset till datorn, choklad, honung (riktig hemmagjord), line-glas som jag samlar på, en såndär boll som man frågar en fråga & så svarar den med nån tyken replik, pengar till permanent hårborttagning (WOOOHOOO!!), en tjusig väska, ett fint block, en damsugare till tagentbordet, ögonskuggor, tvålar osv osv... Mycket bra grejer alltså... :D


Igår va jättemysigt. Jag var hos Carro... Vi åt gröt & annat gott... Lusse-katten (eller hmm... Va de katt!?) gjorde succe ;) mycket fin flickor... Tyvärr var jag tvungen att gå rätt tidigt, men juletider så vad finns det att säga! Hehe... Mycket att göra hela tiden. Men det var iaf sjukt mysigt & kul att träffa alla igen!!


GOD JUL!


PP